Friday, September 9, 2011

:: Dhuha ::

Assalamualaikum wbt Princessia,

Alhamdulillah ketemu lagi di Jumaat yg Berokah ini.. Alhamdulillah juga pagi tadi Early Sem Briefing & Jamuan Hari Raya utk staf Akademi Bahasa telah berjalan dengan jayanya.. Banyak juga pot luck yg disumbangkan oleh staf. Ada bermacam jenis kek, kek lapis (plg dicari kek lapis Cadbury!! dr K. Faridah), ada biskut raya (ada biskut pebret umi - mazola!), dessert. Main course - Nasi Tomato..pun settappp!! Kehadiran staf sedikit keciwa coz ramai juga yg tak dtg..end up, mknn byk lebih n sesi tapau lah kan. Alhamdulillah, umi yg amat jarang menapau, pun tapau juga sket.. Niatnya utk santapan Ayah lepas balik Solat Jumaat nnt. Alhamdulillah, habis juga semua makanan. Tiada pembaziran yg penting..barulah ada keberkatan.

Sebelum pulang...

Dr. Aireen : Nurul, i have sumthing for you.
Umi           : Ye ke.. ape tu??
Dr. Aireen : This is for you... teringatkan your kids...
Umi           : Really? Thank you very much!. alamk Dr. Aireen, terharu amat ni.. Thank you..
Dr. Aireen : ala..xde ape lah... try la pasang kt anak..
Umi           : Sy memang tgh cari CD seumpama ni. Thank You!

Alhamdulillah..rezeki buat anak2 lagi.. Umi dah dengar sebahagian lagu2 nya..Memang menarik & best! Menyanyi dgn Sajidah dalam kereta.. Sajidah yg Tomey & Gud Girl itu ikut uminya menyanyi2.. walapun tak berbutir apa yg dinyanyikan tapi..at least we enjoy!. Inilah CD yang dimaksudkan :


No comments:

Post a Comment

Popular Posts