Friday, March 1, 2013

BULAN KASIH SAYANG - MAC!

Dengan Nama Allah swt Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang...

HAPPY BIRTHDAY NURIN SAFIYAH YG KE-7 TAHUN!


Cepat benar masa berlalu... tiba lagi Bulan Kasih Sayang Kami... MAC! Syukur kerana masih diberi peluang untuk bertemu lagi... Pembuka kalender Mac diraikan dengan Harijadi Nurin.. Puteri Sulung umi yang Rajin, Bijak & Cumil.. Moga terus menjadi anak Soleh, Musleh & Cemerlang!

Biasanya umi akan cuba rancangkan sesuatu sempena Bulan Kasih Sayang ni.. Tak semestinya berjalan jauh / bercuti-cuti Malaysia - (walaupun penghujung Bulan Mac ni biasanya cuti sekolah). Cukup sekadar aktivti outdoor / indoor yg boleh kami sekeluarga ingat & kenang selalu... yg penting kena tengok keadaan... (waktu, kos & juga kesihatan).. Seperti tahun-tahun sebelum ni, umi tak berani menjanjikan apa2 untuk Cuti Sekolah kali ini.. tapi tetap akan rancangkan sesuatu untuk kita sekeluarga. Biasanya konsep yang umi & ayah tekankan:Buat Syurga & Pari-pari Syurga,
Terima lah seadanya hadiah dari insan kerdil ini, istimewa buat kalian tahun 2013 ini...


Buat semua juga... 
Raikanlah setiap hari sebagai hari istimewa. Dugaan dan Ujian hidup pasti bertamu untuk mengukuhkan lagi dan menambahkan lagi kemanisan sesuatu perhubungan.. Namun, sentiasalah mencari waktu yang manis untuk dikenang bersama suatu hari nanti... Sayang Kamu Semua Juga!!!


No comments:

Post a Comment

Popular Posts