Monday, September 30, 2013

# throwback # (Part I)

In The Name of Allah

Ada a few story nak share...tp gambar2 kenangan ni lebih menarik perhatian untuk di share...
Bila di tengok2 post lepas. Rupenye tk masuk lagi dlm ni... 

So, jadi la tajuknye #throwback#. Coz citer dh lepas..
But still..setiap satu gambar ni, menyentuh perasaan... 


Nurin Safiyah - Alhamdulillah.. Dalam usia 7 tahun dah lengkap solatnya. Kalau terlewat/tertinggal dia akan qada' tanpa disuruh. Surprisingly, Nurin dah tau 'masbuq and sujud sahwi juga.. Syukur. Moga jadi anak Solehah.

Menjalani rutin bersama anak2 di saat ayah tiada di sisi.. Cooking, Picnicking, Baking, Jogging, Arts..etc..etc
Manfaat & hargai waktu2 Bersama...
Selalu g vacation kite2 aje this time kte angkut Cik Mimi n Uncle Mat.
Mmg best @Pullman Putrajaya. Kebetulan umi dpt special rate time tu. =)

Mereka yang sering menceriakan... Ukhwah yang terbina, moga kekal hingga ke Syurga.
Adik2 KTC yang sentiasa dekat dihati.

Masa ni kat Klate.. Restoran Wau.. Mmg cantik tempatnya..mknn pun not bad..cuma service kureng sket..
Anyway, we really enjoy it! p/s: mana tah tiqah time ni
Old time pics... i love it!



No comments:

Post a Comment

Popular Posts